Succes in Topsport

Lezingen voor bedrijven
Vanuit de onderduik en na verlies van bijna zijn gehele familie tijdens de Holocaust heeft Salo zijn leven vorm gegeven en was hij onderdeel van het grote succes van Ajax eind jaren zestig, begin jaren zeventig. Hij geeft lezingen op maat, afhankelijk van de wens van het bedrijf of organisatie.

Lezingen voor scholen 
Via Stichting Schoolbuurtwerk geeft hij gastlessen op scholen in Amsterdam in het kader van herdenken en vieren. www.schoolbuurtwerk.nl. Daarnaast is Salo aangesloten als gastspreker van het Landelijk Steunpunt Gastsprekers WOII-heden verbonden aan het Herinneringscentrum Kamp Westerbork (ooggetuigen in de klas). www.steunpuntgastsprekers.nl

Motivatietraining
Hoe haal je de top in de sport of het bedrijfsleven? Salo legt uit op basis van zijn ervaringen bij Ajax en zijn carrière als topfysiotherapeut welke factoren bepalend zijn voor succes.