Maandelijkse ooggetuigenlezing in Herinneringscentrum Kamp Westerbork

‘Tot vanavond en lief zijn hoor!’ Dat zijn de laatste woorden van moeder als ze Salo in 1941 naar school brengt. Enkele uren later wordt ze bij een razzia opgepakt en samen met haar man afgevoerd naar Westerbork, het tussenstation naar de eindbestemming Auschwitz. Daar worden de ouders van Salo vermoord. De 5-jarige Salo duikt met hulp van zijn oom en tante onder en overleeft zo de oorlog.

Volgende week zondag vertelt Salo Muller zijn verhaal tijdens de maandelijkse ooggetuigenlezing in Herinneringscentrum Kamp Westerbork. Ook zette hij zijn oorlogsgeschiedenis op papier, het boek ‘Tot vanavond en lief zijn hoor!’ is te koop in onze boekwinkel.

27 Mei 2018. Zondag van 14:00 tot 15:00

https://www.facebook.com/events/442459756197763/