Alles over sportblessures

Alles over sportblessures – Salo Muller

Iedereen die sport, krijgt te maken met blessures. Of het nu een pijnlijke blaar, een verstuikte enkel, of een langdurige knieblessure is of rugklachten. Wat moet en kan men aan een blessure doen? Wanneer moet er professionele hulp bij komen? Wat doen die dan? Hoe lang gaat de blessure duren?

In Alles over sportblessures geeft de bekende fysiotherapeut Salo Muller antwoord op alle vragen. Hij heeft een rijke ervaring opgedaan als sportfysiotherapeut en masseur bij Ajax, als begeleider van professionele ijshockey- en rugbyspelers en van schaatsers en turners. Daarnaast had hij hij een drukke praktijk in Amsterdam.

Alles over sportblessures is bestemd voor de sportrecreant. Het staat boordevol informatie waar veel uit valt te leren over blessures en over het voorkomen ervan.